woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Oss en Werkendam koploper in dienstverlening

7 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De gemeenten Werkendam en Oss zijn na onderzoek van de Kamer van Koophandel (KvK) het beste uit de bus wat betreft klantvriendelijkheid, deskundigheid en levertijd. De gemeenten krijgen voor de goede dienstverlening een oorkonde overhandigd
Met behulp van een mysteryguest, onderzocht de KvK hoe snel en deskundig gemeenten reageren als het gaat om bijvoorbeeld vergunningaanvragen. Omdat blijkt dat de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening voor heel veel ondernemers van belang is, heeft de KvK in beeld gebracht hoe gemeenten scoren op dit gebied. De bedoeling is dat het mysteryguest-onderzoek volgend jaar wordt herhaald. Gemeenten die nog wat hordes moeten nemen als het gaat om het snel en adequaat afhandelen van informatieverzoeken of vergunningaanvragen, kunnen in de tussentijd voor hulp en advies terecht bij de KvK.
(Het Kontakt)

Lees hier meer...

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.