donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Start Centrum voor Jeugd en gezin

6 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM / WOUDRICHEM - Op  1 april was de officiële start van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Werkendam en Woudrichem. SDc-wethouder Peter van der Ven verrichtte op de opening in het bijzijn van vele kinderen,ouders en mensen uit het werkveld en het onderwijs. Via telefoon, website en inlooppunten is hulp bij opvoedvragen nu binnen handbereik. In de gemeenten Woudrichem en Werkendam konden basisschoolleerlingen hun eigen opvoedtips insturen. Vijfentwintig kinderen kregen een prijsje voor hun tip. De winnende tip werd bij de feestelijke start extra in het zonnetje gezet. Tijdens de aftrap werd een boekje, “Kleine deskundigen, grote tips” gepresenteerd waarin de opvoedtips van de kinderen zijn gebundeld.

De inlooppunten zijn bij de consultatiebureaus, Trema in Nieuwendijk, de GGD in Almkerk en ook op verschillende basisscholen. (SDc)

Lees meer over:

Werkendam opening cjg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.