vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Korting zwemabonnementen inwoners Dussen en Nieuwendijk

5 april 2011 (door WerkendamNet)

DUSSEN/NIEUWENDIJK: Ook dit jaar geldt een kortingsregeling voor inwoners uit de kernen Dussen en Nieuwendijk die een abonnement kopen voor zwembad Werkina in Werkendam en zwembad Bijtelskil in Sleeuwijk.

Voor genoemde inwoners geldt een korting van 20% op de normale abonnementprijs. De kortingsregeling is een gebaar in de richting van de inwoners van de gemeente Werkendam, die geen zwembad in de directe nabijheid hebben. Vanwege het succes van deze actie in de afgelopen jaren, heeft de gemeente in overleg met de zwembadbesturen besloten de actie in 2011 voort te zetten. 

De voorverkoop begint bij zwembad Bijtelskil op woensdag 6 april en bij zwembad Werkina op dinsdag 12 april. Meer informatie over de data en tijden waarop de voorverkoop van nieuwe zwempassen en het opwaarderen van bestaande passen plaatsvindt, is te vinden op de websites van beide zwembaden: www.zwembadwerkina.nl en www.zwembadbijtelskil.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.