donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Virtus wint overtuigend tegen Springfield

5 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Afgelopen zaterdag speelden de heren van Virtus de uitwedstrijd tegen Springfield uit Berlicum. De Werkendammers waren niet geheel compleet en misten Karel van Driel en Martijn Both. Zij speelden met respectievelijk Heren 2 en U22, want ook deze teams liggen op koers op kampioen te worden. Gelet op de thuiswedstrijd verwachtten de Werkendamse coaches een moeilijke wedstrijd, maar hun vrees bleek totaal ongegrond. De Werkendammers begonnen met een man-to-man verdediging, die na een score over het gehele veld werd gespeeld. Springfield daarentegen begon met een zone-verdediging waar de Werkendammers totaal geen moeite mee hadden. In een hoog tempo ging Virtus van start en de tegenstander had grote moeite om onder de Werkendamse druk uit te komen. (Nieuwsblad)

Lees hier meer...

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.