woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Nog twee bankjes voor Marianne Vos

5 april 2011 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Na haar wereldtitel veldrijden in het TsjechischeTabor kreeg Marianne Vos uit Meeuwen van de gemeente een 'Marianne Vos-bankje', met de bedoeling dat er nog meer bankjes zouden volgen als ze nog meer wereldtitels zou pakken. Dat cadeautje heeft nu al navolging gekregen. Marianne Vos mag twee andere bankjes plaatsen. De bankjes komen langs de 'Marianne Vos fietsroute' en ze mag zelf de plaats kiezen.

Moeilijke keuze
Geen gemakkelijke opdracht want "de route is een kleine 30 kilometer door de zeven kerkdorpen van Aalburg", vertelt Vos. Het eerste bankje is te vinden, in haar huidige woonplaats Meeuwen. "De anderen moeten ook op een mooie plaats komen te staan, waar ik iets mee heb. De tweede komt in Wijk en Aalburg bij het viaduct te staan. De volgende komt in Babyloniënbroek. " Uiteindelijk komen er zeven bankjes langs de route te staan. (Omroep Brabant)

Lees meer over:

Meeuwen vos
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.