zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Genderen maakt Koninginedagprogramma bekend

5 april 2011 (door AalburgNet)

GENDEREN - We beginnen met een aubade met muzikale ondersteuning van muziekvereniging Excelsior en het hijsen van de vlag. Iedereen, dus ook alle kinderen t/m groep 8 van de basisschool (ook kinderen die niet op de basisschool zitten), is om 09.15 uur van harte welkom. Na de aubade zullen we de ballonnen oplaten en zal de prijswinnaar van vorig jaar bekend worden gemaakt.
Zorg dat je op tijd bent bij het Dorpshuis aan de Rondedans in Genderen!

Vanaf 10.00 uur  zullen Dunne Deur en Knuppo een kinderprogramma verzorgen. Zij zijn twee onvergetelijke komische acrobaten, die het overal heel gezellig willen maken. Knuppo wil niets liever doen dan de Dunne Deur  foppen en streken uithalen. Tot grote pret van de kinderen ontstaat daardoor de ene na de andere gekke situatie. Elk probleempje denken ze eerst zelf op te kunnen lossen, maar hulp uit het publiek blijkt onontbeerlijk te zijn  Door de combinatie van clownerie, cascadeacrobatiek en theater is deze zeer interactieve voorstelling geschikt voor kinderen (4-12) én volwassenen. 
Deze voorstelling zal ongeveer een uur duren en is geheel gratis. Wij hopen dat alle kinderen naar het Dorpshuis zullen komen.

Middagprogramma:
Voor het vijfde achtereenvolgende jaar wordt er een ZESKAMP gehouden achter het Dorpshuis op het grasveld van de fam. Thur.
We beginnen om 13.00 uur en hopen rond 17.00 uur klaar te zijn.
We hopen op een brede belangstelling voor de zeskamp, we rekenen dan ook op veel teams. Minimaal 8 personen per team.
Het belooft wederom een gezellige, sportieve middag te worden.
De voorwaarden en spelregels voor deze zeskamp vindt u elders in dit boekje. Als team meedoen?: opgeven bij Tino Vos. 
De Oranjevereniging zal zorgdragen voor de verschillende spelonderdelen, waarbij het rode draad spel niet zal ontbreken.

Bij erg slecht weer is het alternatief: een gezellig binnenprogramma in beide zalen van het Dorpshuis. We denken dan aan: kaarten, mens erger je niet, dammen, sjoelen, (kinder)bingo e.d.

Avondprogramma: ‘Genderen heeft talent’
Net als vorig jaar willen we de avond gebruiken voor ‘Genderen heeft talent’. We zoeken talent op het gebied van bijv. playback, zang, dans, sport, gitaarsolo, goocheltrucs etc. etc.
Het gaat er om dat je het publiek kunt vermaken. Er wordt verschil gemaakt tussen de categorieën t/m 12 jaar en 13+. Er zijn leuke prijzen te verdienen! Het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen heeft ‘talent’ en kan dit laten zien. De playbackact is voor de zeskampteams een verplicht nummer en wordt voor hen apart beoordeeld, zij doen ook mee voor het ‘Genderen heeft talent’ programma vanaf 13 jaar.
De avond start om 19.00 uur en we gaan er een gezellige avond van maken. Zal het bestuur van de Oranjevereniging ook een optreden verzorgen? Kom naar het Dorpshuis en je maakt het mee.
Wij zien jullie graag op 30 april bij onze activiteiten in en rondom het Dorpshuis in Genderen, tijdens de viering van Koninginnedag 2011.

Afhalen kaarten Hollandse Avond 2011
Verder kunt u deze dag tussen 09.00 uur en 17.00 uur terecht in het Dorpshuis van Genderen, om uw bestelde kaarten voor de Hollandse Avond van zaterdag 27 augustus tegen contante betaling op te halen. Leden kunnen deze kaarten bestellen t/m 28 april via www.zomerfeestgenderen.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.