woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Nieuwe bushalteborden in de regio

4 april 2011 (door WerkendamNet)

REGIO - De bekende gele borden op de haltepalen in de regio worden vervangen door een nieuw blauw bord. In Werkendam zijn een aantal borden inmiddels al vervangen en de overige gele borden worden de komende weken omgewisseld.

De kleurstelling van het bord is tot stand gekomen in samenwerking met het Reizigersoverleg Brabant en deskundigen op het gebied van leesbaarheid. De combinatie van een blauw bord met witte letters geeft een optimale leesbaarheid, met name ook voor slechtzienden, aldus de provincie Noord Brabant. Door de reflectiestroken zijn de borden in het donker extra goed zichtbaar. Vaste elementen zijn het wettelijk verplichte bussymbool, de 9292-aanduiding voor reisinfo en het logo van de provincie.

Lees meer over:

Altena Brabant bushalteborden
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.