zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Kaarten Hollandse Avond Zomerfeest Genderen 2011

4 april 2011 (door AalburgNet)

GENDEREN - Op zaterdag 27 augustus 2011 zal in Genderen tijdens het alom bekende Zomerfeest de niet meer weg te denken Hollandse Avond worden gehouden. Oranjevereniging Juliana heeft weer een fantastisch programma kunnen vastleggen.

Dit jaar zullen Monique Smit, Frans Duijts, de 3 J´s en het One Two Trio in de feesttent optreden, het belooft dus een waar muziekspektakel te worden.

Kaarten kosten 17,50 Euro en zijn voor leden van de Oranjevereniging te bestellen in de periode van 02 april tot 29 april via www.zomerfeestgenderen.nl  Gereserveerde kaarten kunnen op Koninginnedag zaterdag 30 april tussen 09.00 uur en 17.00 uur tegen contante betaling afgehaald worden in het Dorpshuis in Genderen.

Kaarten die dan nog over zijn, worden ook op deze dag in de losse verkoop gebracht.  Houdt de site van de Oranjevereniging de komende weken goed in de gaten voor het laatste nieuws en bestel uw kaarten op tijd, want OP = OP.

Lees meer over:

Genderen kaarten hollandse avond
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.