Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Spelersbussen Ajax en Feyenoord 1 aprilgrap

2 april 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Supermarkt MCD en website Regiowoudrichem.nl zetten deze week Woudrichem op zijn kop. De hele week werd gesproken over de spelersbussen van Ajax en Feynoord die naar Woudrichem zouden komen. Dit ter ondersteuning van de voetbalplaatjesactie die op dit moment wordt gehouden door MCD. Bij de super stond de hele week een inschrijftafel en daar werd druk gebruik van gemaakt.
Vrijdagmiddag kwam om 16.00 uur kwam inderdaad een Ajax-bus het parkeerterrein op. Helaas was het voor de aanwezige jeugd niet dé spelersbus van Ajax of Feyenoord, maar van het bekende schoonmaakmiddel.

Het is al jarenlang een traditie dat Woudrichem wordt verrast met een 1 aprilgrap. 
Zo was er ooit het Veronica-schip dat zijn plek zou gaan krijgen in de historische haven en werd Hans Vonk, toenmalig keeper van Ajax, gecontracteerd voor v.v. Woudrichem. Ook de gevonden eeuwenoude botten in de nieuwe wijk de Postweide zorgden enkele jaren geleden voor de nodige ophef. Vorig jaar werd de regio verrast met een posteractie van Radio 1058, het zogenaamde nieuwe radiostation voor de regio.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.