maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Track and trace helpt bij terugvinden gestolen auto

1 april 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM / TILBURG: Bij een woninginbraak aan de Biesboschhaven in Werkendam werd een dure, snelle personenauto gestolen. De daders waren op vrijdag 1 april 2011 rond 02.30 uur het huis binnengekomen. Ze probeerden eerst een raam te openen nadat ze gaatjes hadden geboord in het raamkozijn. Toen dat niet lukte, werd er een deur geforceerd. De dieven namen alleen de sleutel mee, verder niets. In de auto was een track and trace systeem aangebracht. Bij een dergelijk systeem is er in de auto een gps-zender ingebouwd. In geval van diefstal kan een particuliere alarmcentrale via de satelliet precies zien waar de gestolen auto is. Agenten vonden de auto vrijdagochtend terug aan de Kempenbaan in Tilburg. De auto werd door een takelbedrijf geborgen vanwege het sporenonderzoek aan het voertuig. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie onderzoekt de zaak.
 

Lees meer over:

auto Werkendam Werkendam gestolen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.