vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Net geen Award, wel een mooie beoordeling

30 maart 2011 (door WerkendamNet)

HOOFDDORP / WERKENDAM -  Dinsdagmiddag 29 maart werd de eerste Groene Telegraaf Award uitgereikt. Onder de genomineerden was 3dletters.nl uit Werkendam.

Het achterliggende jaar mochten 150 'groene' bedrijven zich presenteren in de Groene Telegraaf. Uit deze presentatie werden uiteindelijk 25  ondernemingen genomineerd. Henk van der Zouwen (directeur 3dletters,nl) is dan ook bijzonder trots dat juist zijn bedrijf bij de laatste 25 zat.

De jury bestond uit groenondernemer Ruud Koornstra, groene durfondernemer Henk Keilman, de Telegraaf-hoofdredacteur Sjuul Paradijs en Prins Carlos de Bourbon de Parme. Van der Zouwen: 'Zij lichtten de criteria voor de prijsuitreiking toe en op vele van deze punten scoorde 3dletters.nl hoog, zoals op duurzaam en groen zijn in de gehele levensduur van het product of dienst, breed toepasbaar zijn en voor iedereen toegankelijk en de durf van de ondernemer.'

De lichtreclame op zonneenergie die 3dletters.nl in de markt zet, had dan ook zeker de aandacht van de jury. De jury oordeelde evenwel dat juist 'de duurzame cyclus van het product van 3dletters.nl onderbelicht was.'

Henk van der Zouwen is niettemin blij met deze aantekening en gaat zeker iets doen met de aanbevelingen. 'De eerste stappen zijn daarin al weer gezet om het product milieuvriendelijker te verpakken. Ook naar de toekomst toe zal 3dletters.nl zich met maatschappelijk verantwoord ondernemen bezig blijven houden', aldus een tevreden 3dletters.nl-directeur.
 
Winnaar van de Groene Telegraaf Award werd uiteindelijk Gispen kantoormeubels uit Culemborg.
 
Bij de foto: Henk van der Zouwen bij een door 3dletters.nl vervaardigde - energiezuinige - lichtreclame. (Foto 3dletters.nl)
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.