vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Fransen bij Nieuwendijk aangehouden wegens drugsbezit

30 maart 2011 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK -  Surveillerende politieagenten controleerden in de nacht van maandag 28 op dinsdag 29 maart  twee inzittenden van een personenaut. Dat gebeurde rond 03.00 uur op de A-27. Aanleiding was een defecte koplamp op hun voertuig.
Na het gegeven stopteken werden twee kleine pakketjes naar buiten gegooid. Eén kwam op de vluchtstrook terecht en de ander op de rijbaan. De politie vermoedde direct dat het om verdovende middelen ging. Bij controle bleek dit vermoeden juist. De pakketjes werden teruggevonden. Het gaat waarschijnlijk om in plastic verpakte hasj.
Beide verdachten ontkenden overigens dat de drugs van hen was. Tegen beide Fransmanen (29 en 28 jaar) is proces-verbaal opgemaakt wegens overtreding van de Opiumwet. De verdovende middelen zijn ze kwijt. 

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.