dinsdag 25 januari 2022

Alles over Altena

Opening CJG's op 1 april

30 maart 2011 (door WoudrichemNet)

AALBURG | WERKENDAM | WOUDRICHEM - Op vrijdag 1 april worden in Aalburg, Werkendam en Woudrichem de CJG’s geopend.

Speciaal voor jongeren komt er als onderdeel van het CJG een interactieve site voor en door jongeren boordevol informatie, uitgaanstips, foto’s, forum etc. Het wordt één website aan t eklikken via de volgende adressen: www.jonginaalburg.nl, www.jonginwerkendam.nl en www.jonginwoudrichem.nl.
Deze site wordt voor 80% gevuld met algemene informatie en wordt dan ook op landelijk niveau gevuld en bijgehouden. 20% van de website is lokaal. Hiervoor is een redactie samengesteld van diverse jongeren uit de drie gemeenten onder begeleiding van de jongerenwerkers uit dezelfde drie gemeenten.

Komende donderdag is van 12 uur tot 12.30 uur de proeflancering op het Prinsentuin College in Andel. Vrijdag zal om 10.10 uur de lancering zijn op het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg en in de grote pauze op het Altena College in Sleeuwijk.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.