Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

Spelersbussen Ajax en Feyenoord naar Woudrichem

27 maart 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Supermarkt MCD Woudrichem organiseert in samenwerking met regiowoudrichem.nl aanstaande vrijdag een speciale actie. Dit ter ondersteuning van de voetbalplaatjesactie. De officiële spelersbussen van Ajax en Feyenoord komen naar Woudrichem waarmee klanten van MCD Woudrichem en bezoekers van regiowoudrichem.nl een rondrit door het Land van Heusden en Altena mogen maken.

De eerste vijftig klanten die zich vrijdag tussen 16.00 uur en 18.00 uur melden bij de speciale inschrijftafel in MCD Woudrichem mogen rondkijken hoe de spelersbussen van de twee topclubs er van binnen uitzien én beleven hoe de spelers van beide teams naar de uitwedstrijden worden vervoerd. Lekker relaxen op één van de luxe stoelen en genieten van favorietes film (Natuurlijk op breedbeeld TV) De gasten die deze eer te beurt valt, worden uiteraard verwend met een hapje en een drankje uit de bar in de VIP-Bus.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.