vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Politie treft gestolen auto aan in Sleeuwijk

26 maart 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - De politie heeft donderdagavond een 35-jarige man uit Sprundel aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal van een personenauto. De man is meegenomen voor verhoor.

Agenten kregen rond 19.30 uur de melding van een verdachte situatie in de Rijksstraatweg. Daar troffen de agenten een personenauto aan die van diefstal afkomstig was. Het voertuig was weg genomen uit Zevenbergen en stond sinds 11 maart gesignaleerd. Het onderzoek wat volgde wees in de richting van de 35-jarige man uit Sprundel. Tijdens het eerste gesprek bekende hij de auto te hebben gestolen. Op de achterplaats van de woning waar hij verbleef troffen de agenten meerdere fietsen aan waarvan het slot geforceerd was en een aanhangwagen die sinds 2003 gesignaleerd stond voor Rotterdam. Zowel de fietsen, aanhangwagen als auto is in beslag genomen.

Lees meer over:

Werkendam Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.