donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Overdracht groenonderhoud monument Eethen

25 maart 2011 (door AalburgNet)

EETHEN - Donderdag 24 maart vond de overdracht plaats van het groenonderhoud van het oorlogsmonument in het dorp Eethen.

De gemeente Aalburg heeft met de dorpsraad in Eethen hiervoor een overeenkomst afgesloten waarbij enkele vrijwilligers onder verantwoordelijkheid van de dorpsraad Eethen het groenonderhoud gaan uitvoeren. De gemeente stelt hier een vergoeding tegenover ten gunste van de dorpsraad, die deze gelden dan weer beschikbaar kan stellen voor voorzieningen in het dorp. De komende tijd zal de gemeente met de dorpsraden in andere kernen overleggen of ook daar het groenonderhoud overgedragen kan worden.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.