Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

Woerkum 4 – Altena 4: Gaat de KNVB dit wel geloven...

24 maart 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Onder een mooi lentezonnetje werd er afgetrapt. Slangenmens Martijn had de taak hun gevaarlijke nummer 9 af te stoppen en Ewout zou het spel van vooruit voorzien van tactische aanwijzingen. Al snel blijkt dat Altena zijn ongeslagen reeks hier wil voortzetten. Veel balbezit en goed opbouwend spel van achteruit zijn de middelen waarmee zij dit gaan doen. Zij worden bij de 16 zorgvuldig opgevangen door Damon en Chris. Altena komt niet verder dan een schot uit de 2e lijn. Na ongeveer een kwartier volgt de 1e serieuze aanvalspoging van Woerkum. Stefan ruimt de bal op richting Corjo. Ut is ondertussen op volle snelheid en wordt door Corjo met de bal weggestuurd. De voorzet belandt bij Michel die hem keurig op het rechterbeen van Ewout legt. Die schiet beheerst in: 1-0.

Lees hier het hele artikel...

 

Lees meer over:

woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.