vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Koopplein Altena lanceert nieuwe actie

24 maart 2011 (door AalburgNet)

REGIO ALTENA - Koopplein Altena, de gratis koop- en verkoopsite in de regio, lanceert een nieuwe actie. Wie trek heeft in een mals stukje vis met een heerlijke slok Italiaanse wijn plus een hartig hapje als toetje kan kiezen wat hij - of zij - wil. Gratis welteverstaan. Dan komt er ook nog een gratis boodschappentas bij  en wordt alles thuisgebracht. Maar... daar moet je wel wat voor doen.

Het gaat er om wie winnaar wordt van de vijftigste - geplaatste - advertentie vanaf vandaag. Koopplein Altena kan precies nagaan wie die vijftigste - en dus prijswinnaar - is.  Iedere winnaar mag aangeven welke van de drie prijzen de voorkeur heeft. Deze aktie loopt tot en met 30 april a.s. 

Wie meer wil weten surft naar kooppleinaltena.nl

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.