donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Van den Berg wint op honderdste van seconden

23 maart 2011 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Op voorhand was het bekend dat de strijd in de BIO MCN Nissan 350Z Challenge spannend zou worden. Dat de strijd tussen de kampioen van 2010, Antoine Biesheuvel, en Theo van den Berg tijdens de Tank S Rally in de omgeving van Emmeloord zo heftig zou zijn had niemand verwacht. Aan het eind van de eerste rallydag op de vrijdagavond gaf dan ook het beeld dat Biesheuvel 3 tiende van een seconde sneller was na 6 klassementsproeven op het Informatique Rallyteam van Van den Berg en Schillemans. Dirk Garvelink volgde, ondanks een harde kennismaking met de chicane, op 14 seconden. Dick Bloemendaal volgde op weer 6 seconden. (Nieuwsblad)

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.