zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

CJG Werkendam/Woudrichem opent op 1 april

22 maart 2011 (door WoudrichemNet)

REGIO ALTENA - Op vrijdag 1 april 2011 opent in De Schans in Sleeuwijk het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) voor Wekendam en Woudrichem.  Het CJG Werkendam en Woudrichem biedt aan het Munnikenland 27 'een plek waar ouders, kinderen, jongeren tot 23 jaar en professionals terecht kunnen met al hun vragen over opvoeden en opgroeien.' Inwoners uit de gemeente Werkendam en de gemeente Woudrichem kunnen bellen met 0183 308118. Tijdens de inloopspreekuren is het binnen zonder kloppen voor de zogenaamde opvoedspreekuren. Verder worden er allerlei cursussen gegeven.
Voor wie meer wil weten: www.opgroeieninwoudrichem.nl en www.opgroeieninwerkendam.nl/

Lees meer over:

Werkendam opening cjg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.