donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Passie en inzet in derby GDC tegen NOAD'32

22 maart 2011 (door AalburgNet)

EETHEN -  GDC noteert: 'Met keeper Jelle op de goal en Jesse B als teamcaptain begonnen we aan deze derby en hoe!!.Ondanks het vroege tijdstip gaven we gelijk volgas en zatten we als kauwgom op de bal,er werd prachtig gecombineerd en fel gestreden in elk duel.Mede hierdoor konden we NOAD op hun eigen helft houden,toch liet ook NOAD zien dat ze niet voor niks boven aan staan en moesten Jonathan en Jetze en keeper Jelle vol aan de bak om achterin schoon schip te houden,dit deden ze super en wisten ze via onze pinchitters Lars en Lukas de bal weer richting NOAD doel te krijgen.Ook onze benjamin Bruce stond zijn mannetje en was een ware tijger op het middenveld.Ook onze Kasper liet zien niet alleen te kunnen keepen maar ook in het veld zijn mannetje te staan.Ook Thijs B liet zien van de wintersport hersteld te zijn en ging voor elke bal.Ook schaduwspits Jesse was weer in vorm na zijn blessure en deed wat ie kon.Toch werd al onze inspanning en strijd niet beloond en was het slecht doorkomen door de verdediging van NOAD en als ons dit wel lukte stond daar de goed keepende keeper van NOAD die zijn doel schoon hield.

Lees hier het hele artikel...

 

Lees meer over:

Noad32 Eethen GDC derby
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.