Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Spaaractie voor gratis diner doorslaand succes

22 maart 2011 (door AalburgNet)

VEEN - De Golff Supermarkt heeft een smakelijke actie ontketend die een onverwacht, maar daverend succes werd. Klanten konden sparen  voor een gratis diner. En deden dit massaal. Ging eigenaar John Duijzer aanvankelijk uit van vierhonderd man, het werden er maar liefst 1.750!  Veen en omstreken stortte zich massaal op het lopend buffet dat zij via de Golff Supermarkt konden sparen bij de Heeren van Suylighem.

John Duijzer is blij verrast door het enorme succes: 'Deze spaaractie is begonnen toen ik in contact kwam met Aart van Veen van De Heeren van Suilighem. Wij wilden iets doen wat goed was voor de streek. Van het één kwam het ander en wij zetten een spaaractie op voor onze klanten: sparen voor een gratis diner. Het aantal dat wij in gedachten hadden was zo'n 400 klanten. Als we dát halen, dan is de actie toch wel een succes, dachten wij nog.' 
Maar Duijzer rekende buiten de waard (in dit geval de ober). De klanten sloegen massaal aan het sparen en de eerste avond liep al heel gauw vol. 350  klanten boekten een plekje aan tafel en al snel volgde avond nummer twee en drie. 'Aart van Veen en ik hebben toen direct weer contact gezocht met elkaar en een vierde avond gereserveerd, maar ook die bleek niet voldoende. Uiteindelijk werden het maar liefst vijf avonden met 350 gasten per avond. Wat een succes! Er zijn nu drie avonden geweest en al onze klanten zijn zeer positief over het eten en over de gezellige sfeer. Het lijkt wel één grote familie', besluit de supermarkteigenaar vergenoegd. Op 24 en 25 maart volgen avond vier en vijf. Met weer een volle (en vooral gezellige!) bak...
(Foto's Johan Duijzer) 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.