vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

‘Rotondekoning’ is blij met alle steun

21 maart 2011 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Sinds zondagavond is de mini-rotonde in Nieuwendijk dan echt in bedrijf. ‘Rotondekoning’ Otto van Breugel is tevreden. Vijf jaar kostte het de CDA’er om het verkeersobject gerealiseerd te krijgen. Aanleiding was toentertijd het grote aantal, vooral niet-geregistreerde ongevallen, die plaatsvonden nabij de afrit van de A27 op de Zevenbanseweg. “Ik heb op allerlei manier geprobeerd aandacht te trekken”, aldus Van Breugel. “Een handtekeningenactie, de CDA-Statenfractie kwam op bezoek en ik bleef vragen stellen aan de wethouders.” Zijn inzet leverde hem de bijnaam ‘Rotondekoning’ op. (Kontakt)

Lees hier het hele artikel.

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.