Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Sleeuwijk 2 wint sportieve derby van Woudrichem 2

21 maart 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Onder mooie weersomstandigheden, een fijne temperatuur en een zonnetje, speelde het 2e afgelopen zaterdag tegen onze buren uit Sleeuwijk. Eerder dit seizoen wist het 2e, met toen een heel ander team, met 2-0 de winst binnen te slepen bij de Sleeuwijkers en met revanche gevoelens zullen de gasten dan ook zeker in de maag hebben gezeten. Woudrichem had het in de 1e helft moeilijk met de goed voetballende ploeg die Sleeuwijk 2 heeft, maar kreeg wel zelf de beste kansen. Echter viel pas 10 minuten voor tijd de enige goal, de 0-1 van Sleeuwijkse makelij. (VV Woudrichem)

Lees meer over:

woudrichem woudrichem derby
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.