vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Marianne Vos opent Studio Aktief

21 maart 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - Op 1 april gaan de deuren van Studio Aktief in Wijk en Aalburg officieel open. Niet dat er voorheen niet getraind en gesport kon worden, maar nu is alles klaar en wordt het hoog tijd er een feestelijk tintje aan te geven. Dat gebeurt onder meer door Marianne Vos en Fons Naterop, de eerste burger van de gemeente Aalburg.

Sylvester Hoekstra, manager van de locatie Aalburg: 'Na de opening op 1 oktober 2010 was Studio Aktief Wijk en Aalburg er nog niet helemaal klaar voor. Dit kwam door dat een ander sportcentrum in Wijk haar deuren heeft gesloten op 1 september 2010. De gemeente had gevraagd om de overgang zo soepel en zo snel mogelijk te laten verlopen.  In een maand tijd heeft Studio Aktief de locatie ‘de boerderij’ verbouwd tot een heus sportcentrum.  Inmiddels is de aankleding klaar, zijn de airco’s geïnstalleerd en is er contact gelegd met bewoners, instanties en verenigingen in de buurt. Daarom heeft Studio Aktief Wijk en Aalburg besloten dat het tijd is voor een officiële opening.'

Op de dag van opening zijn er demo’s te zien zijn van verschillende lessen die Studio Aktief geeft en is er tijd voor uitleg over fitness. Het complete programma staat op de site van Studio Aktief. 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.