maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Lijmbach breekt lans voor derde ‘O’

21 maart 2011 (door AalburgNet)

REGIO ALTENA - Aalburgs wethouder Loes Lijmbach heeft donderdag tijdens de opening van de BKA Bedrijvendag aandacht gevraagd voor het belang van goede onderwijsmogelijkheden in de regio. Naast ondernemers en overheid noemde Lijmbach onderwijs de ‘derde O’, een onderwerp dat volgens haar verdere aandacht verdient van het bedrijfsleven in de regio, met name technische opleidingen en het zogenaamde vakcollege, waar jongeren met aanleg voor techniek een goede opleiding krijgen die aansluit op het bedrijfsleven. (Kontakt)

Lees hier het hele artikel...

 

Lees meer over:

Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.