vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

BC Aalburg Badmintonjeugd gesponsord

21 maart 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - De goede resultaten van de jeugdafdeling van badmintonvereniging BC Aalburg ontging een plaatselijke ondernemer niet. Voor de komende twee seizoenen heeft muziekschool ErikRutgers.com zich verbonden aan de talenten van BC Aalburg en neemt de gehele sponsoring voor zijn rekening. De vereniging is de ondernemer hier enorm dankbaar voor.

Het eerste elftal van de jeugdafdeling van BC Aalburg heeft een succesvol seizoen. Met nog twee wedstrijden te spelen staan ze 4 punten voor op de nummer twee uit Rosmalen. Een gelijkspel a.s. zaterdag 26 maart in Rosmalen is voldoende om kampioen te worden.

Vrijdag 15 april en maandag 18 april organiseert BC Aalburg een heus paastoernooi. Jeugdleden maar ook introducés zijn van harte welkom. Ook zal medio mei een badmintonclinic worden gegeven waarbij twee toptalenten hun kunsten zullen vertonen.

Bij BC Aalburg zijn ze nog op zoek naar versterking bij de jeugd. Elke maandagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur trainen de pupillen (vanaf 12 jaar) en op vrijdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur de minioren (van 6 tot 12 jaar).

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Marco Bouman (telnr. 06-21390663) of kijk op www.bcaalburg.nl 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.