vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Ook TV de Hei doet mee aan NL Doet

19 maart 2011 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - NL DOET is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en stimuleert iedereen om op 18 en 19 maart 2011 de handen uit de mouwen te steken. Ook bij TV de Hei uit Nieuwendijk gaf men hier gehoor aan. Een deel van de honderdvijftig leden tellende vereniging begreep de boodschap en maakte zaterdag het tennispark mét de bijbehorende kantine grondig schoon.

De lentezon bracht de stemming op peil en zo werd het straatwerk, het meubilair en de overkapping door enkele mannelijke vrijwilligers schoon gespoten. Enkele andere heren gingen de reclameborden buiten te lijf met emmers sop. De dames bekommerden zich om de kantine, de bar en de diverse sanitaire ruimten. Geen centimeter werd overgeslagen. De beloning voor al die inspanning was een kop soep met verse broodjes en opnieuw de lentezon. 

Na de lunch werden de spreekwoordelijke laatste loodjes weggewerkt zodat op 2 april a.s. het zomerseizoen weer kan beginnen. TV de Hei opent dat met het traditionele Openingstoernooi.
Een week later, op zaterdag 9 april, begint het serieuze werk, de competitie. Zeven enthousiaste teams gaan onderling, in diverse wedstrijden, de punten verdelen. Het schone tennispark én dito kantine zullen het tennisplezier in ieder geval op een (nog) hoger nivo brengen. 

Heeft u belangstelling? Kom gerust een keer kijken, iedere zaterdag spelen er meerdere teams. Er is dus altijd iemand voor een praatje. www.heicourt.nl (Foto TV de Hei)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.