Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

Jongen rijdt auto de greppel in

19 maart 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Een 17-jarige jongen uit Woudrichem is vrijdagavond rond negen uur op de Oudendijk in de greppel gereden met de auto van zijn vriend. De jongen had teveel gedronken. Na het ongeluk was hij ook weggelopen.

De 17-jarige verdachte zei achteraf dat hij twee flesjes bier had gedronken. Zijn vriend, van wie de auto was, zat naast hem. Hij vertelde verder dat hij op de Oudendijk plotseling moest uitwijken voor iets dat overstak. Hij gaf een ruk aan het stuur en schoot naar de linkerberm, daarna kwam hij in een sloot terecht.  De twee konden zelfstandig uit de auto komen. Ze liepen vervolgens weg om bij een vriend een tractor te regelen. Hij had de politie niet gebeld, omdat hij gedronken had en alleen een scooterrijbewijs had. Dat rijbewijs is ingenomen. (Omroep Brabant)

Lees meer over:

woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.