Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Europese subsidie voor Kenia-project gesteund vanuit Andel

18 maart 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Goed nieuws uit het hoofdkwartier van de Stichting The Style Foundation, de paraplu voor de Vereniging Come and Help uit Andel. Woordvoerder Diederik van Andel laat weten: 'We hebben een subsidie ontvangen van de Europese Unie. Na veel contact gehad te hebben met de Europese Unie en na het invullen van een papierwinkel aan formulieren hebben we hem eindelijk te pakken. Het bedrag voor deze subsidie is maar liefst € 5.000,-. Dit bedrag wordt geïnvesteerd in de bouw van onze school in het stadje Olorien in Kenia.'

Veertig jongeren uit Andel (en Nieuwegein) maken van 12 tot en met 30 juli een reis naar Kenia om te helpen bij de bouw van een lokale school. De plannen zijn buitengewoon serieus. Zo heeft de groep inmiddels officieel een vereniging opgericht - Come and Help Foundation - die bij notariele aktie is vastgelegd.

De toezegging van deze subsidie zegt veel over de kwaliteit van het project in Kenia. Van Andel: 'We zijn streng getoetst op het projectplan van The Style Foundation dat veel waarde hecht aan onder andere alle milleniumdoelen, cultuur en onderwijs. Een compliment voor het bestuur van The Style Foundation. De komende maanden tijdens alle acties gaan we beeldmateriaal tonen van de Europese Unie om hier een promotie aan te geven. Ook gaan we het logo vermelden op onze websites, drukwerk en overige media uitingen.'

Lees meer over:

woudrichem subsidie come help
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.