vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Eerste reacties 'langskomen op afspraak' positief

17 maart 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Vanaf 1 maart kunnen de inwoners van de gemeente Werkendam ook op afspraak langskomen bij het Servicecentrum. Dat wil zeggen dat u van maandag tot en met donderdag iedere middag tussen 13.00 uur en 17.00 uur op afspraak van harte welkom bent voor uw paspoort / rijbewijs en nog tal van andere zaken die u bij de gemeente wilt regelen.

De vrije inloop zoals die voorheen was van 12.00 uur tot 15.00 uur komt daarmee te vervallen. Op vrijdagmiddag is de gemeente voortaan gesloten. Met deze nieuwe indeling van de openingstijden (het aantal openingsuren is ongeveer gelijk) wil de gemeente de burgers beter van dienst zijn.

Iedere ochtend, van maandag tot en met vrijdag kan men tussen 09.00 uur en12.00 uur zo binnenlopen. Ook op woensdagavond tussen 17.00 uur en 19.30 uur kan dat zonder afspraak. Wel rekening houden met mogelijk langere wachttijden.

Eerste reacties positief

De eerste reacties op de invoering van ‘werken op afspraak’ zijn erg positief. De mensen die op afspraak zijn langsgekomen vinden dat zij snel en volledig zijn geholpen. Ondanks de uitgebreide communicatie vanuit de gemeente over het langskomen op afspraak, is het sommigen toch ontgaan dat deze nieuwe werkwijze is ingevoerd. Mensen die na 1 maart ’s middags zijn langsgekomen zonder afspraak, stonden voor een gesloten deur.

Daarom de tijden nog een keer op een rijtje:

  • Vrij binnen lopen zonder afspraak: 
  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur
  • woensdag 17.00 uur tot 19.30 uur
  • Alleen langskomen met een afspraak:
  • maandag tot en met donderdag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Een afspraak is telefonisch te maken: (0183) 50 72 00

Het Servicecentrum is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.
Op vrijdag is men telefonisch bereikbaar tot 15.00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.