zaterdag 4 december 2021

Alles over Altena

Aantal sportende kinderen in Land van Altena stijgt

16 maart 2011 (door WerkendamNet)

REGIO ALTENA - Dit jaar werden zestig kinderen in het Land van Altena lid van een sportvereniging. Dit is mogelijk gemaakt door samenwerking tussen de gemeenten in het Land van Altena en het Jeugdsportfonds Brabant. Het gaat hierbij om kinderen die het thuis niet breed hebben. Contributie en het bijbehorende sportmateriaal worden tot een maximum van 225 euro vergoed door het Jeugdsportfonds. De kinderen beoefenen dankzij het Jeugdsportfonds nu diverse sporten zoals: zwemmen, paardrijden, voetballen, badmintonnen, judoën, kickboksen, volleyballen, streetdance en gymnastiek.

Geld voor meer kinderen

Leraren, jeugdhulpverleners, buurtwerkers, jongerenwerkers en/of maatschappelijk werkers mogen namens een kind een aanvraag indienen bij het Jeugdsportfonds Brabant. Deze mensen zijn vanuit hun werk betrokken bij de scholing, opvoeding en/of begeleiding van een kind. Voor meer informatie of hulp bij het indienden van een aanvraag, kunt u terecht bij onderstaande organisaties:

  • Trema Welzijnsinstelling (Werkendam), Frank van Weerlee: 0183-408444
  • Stichting Sociaal Cultureel Werk 'De Veste' (Woudrichem), Nicolette van Andel (4 t/m 11 jarigen).
    Marjolein Nieuwelink (12 t/m 17 jarigen): 0183-301710
  • Cliëntenpanel Aalburg (Aalburg), Loes Haarmans: 0416-351101
  • Nieuwkomers en Vluchtelingenwerk Altena, Arthur Manz: 0183-509016
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.