zaterdag 4 december 2021

Alles over Altena

Actie voetbalplaatjes van start gegaan

15 maart 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  De voetbalplaatjesspaaractie is eindelijk gestart bij MCD Woudrichem. Voor wie dat wil kan vanaf nu dus zijn verzamelwoede botvieren. VV Woudrichem heeft - voor leden - zelfs een speciale Hyvespagina gemaakt. Hier valt van alles te beleven, aldus de club. 'Er kunnen berichten uitgewisseld worden met de spaarders, iedere week komen de Toppers van de Week erop te staan, alle voetbalplaatjes zijn te bekijken, het prachtige verzamelalbum is digitaal in te zien op de website!'
Spaarders (in spé) kunnen zelf foto’s en/ofvideo’s toevoegen en ook kunnen op het bijbehorende forum plaatjes geruild worden. 'Op deze manier wordt het sparen van alle plaatjes nog leuker!', roept de website van de voetbalvereniging enthousiast.

Voor de Hyvespagina van v.v. Woudrichem KLIK hier... 

Lees meer over:

Woudrichem voetbalplaatjes
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.