zaterdag 4 december 2021

Alles over Altena

Hartstichting har(t)d op zoek naar collectanten

15 maart 2011 (door AalburgNet)

REGIO HEUSEN EN ALTENA - De collecteweek van de hartstichting is van 3 t/m 9 april 2011. De Hartstichting vraagt het Nederlandse publiek om een gift voor het bestrijden van hart- en vaatziekten door onderzoek. Hart- en vaatziekten zijn ernstige ziekten, 108 mensen overlijden hier per dag aan. De Hartstichting is hard op zoek naar collectanten die tijdens de collecteweek twee uurtjes per jaar willen helpen hart- en vaatziekten verder te bestrijden. In de collecteweek 2010 heeft de Hartstichting bijna 4,2 miljoen euro opgehaald, waarvan ruim 699 duizend euro in Noord-Brabant ofwel 0.29 cent per inwoner.

www.hartstichting.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.