vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Altena Road Runners starten met opstapgroep

15 maart 2011 (door AalburgNet)

ALTENA -  Zoals gebruikelijk start de A.R.R. in april weer met een opstapgroep en organiseert men op woensdag 30 maart een voorlichtingsavond aanvang 20.00 uur. Dinsdag 5 april eerste training aanvang 19.45 uur

Lijkt hardlopen voor jou de ideale sportbeoefening, of wil je je conditie op peil houden of verbeteren door enkele keren per week lekker in de buitenlucht en gezamenlijk te sporten, kom dan naar de A.R.R. en begin te trainen bij de opstapgroep. De cursus is zo opgebouwd dat de drempel om te beginnen voor iedereen te nemen is.
Begonnen wordt met enkele minuten hardlopen. De rustige start moet er toe leiden dat er zo min mogelijk blessures ontstaan, en dat men na enkele maanden toch al  3 kilometer kan hardlopen.

Bij A.R.R. traint iedereen onder deskundige leiding naar eigen mogelijkheden. Dat alles leid dat de sporter zich fitter gaat voelen, de stress wegloopt en op  verantwoorde wijze tot prestaties komt. Voorop staat steeds het plezier van  bewegen. Ook de sociale contacten die tijdens training ontstaan zijn mooi meegenomen. De eerste vier weken zijn vrijblijvend. Pas na die termijn beslis je of je al dan niet door gaat en lid wordt van de Altena Road Runners.
Op de voorlichtingsavond wordt aandacht besteed aan schoenen, loopkleding, trainings-opbouw en wat u zoal wilt weten over hardlopen en organisatie. Allemaal zaken die belangrijk zijn voor een ieder die op verantwoorde wijze wil hardlopen. Deze avond is in De Inloper, gevestigd in sporthal De Jager te Giessen, ingang sportvelden, waar vandaan ook de trainingen beginnen.

Heb je nog vragen of wil je je eigen aanmelden neem dan contact op met Jan van Herwijnen  tel 0183-302574  of  06-23554785   e-mail  j.herwijnen2@kpnplanet.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.