zaterdag 4 december 2021

Alles over Altena

Ook in Altena op zoek naar 'de beste secretaresse'

12 maart 2011 (door WerkendamNet)

REGIO ALTENA - Om de Brabantse secretaresses eens in het zonnetje te zetten, organiseren stichting Brabant Onderneemt, Excellent Secretary en ROC Eindhoven Economie & Administratie een Brabants Beste Secretaresseverkiezing.

De nadruk ligt voornamelijk op de centrale en belangrijke rol van de secretaresses cq. management assistentes. Het aanmelden van secretaresses is inmiddels gestart via internet.

Tot 1 april kunnen dus ook secretaresses in het Land van Heusden en Altena voor de begeerde titel worden opgegeven door hun directeur, manager, zichzelf of derden. Uiteindelijk selecteert de jury drie finalisten.

De secretaresses worden beoordeeld op vakinhoudelijke kwaliteiten, pro-activiteit, algemeen voorkomen en het enthousiasmevoor het secretaresse vak. Vanaf 2 april kan er via de website op de drie finalisten gestemd worden. 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.