vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Cees Spaan terug bij de Boys

9 maart 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Na vijftien jaar actief trainerschap zal Cees Spaan volgend seizoen een andere functie gaan bekleden in de voetbalwereld. De oud speler zal terugkeren bij Kozakken Boys en leiding gaan geven aan de voetbaltechnische zaken op De Zwaaier.

Na een succesvolle betaald-voetbalcarrière bij o.a. DS’79 kwam Cees samen met zijn voetbalmaatje Loek Bijl van SVW naar Kozakken Boys en kende daar vele hoogtepunten. Later was Cees zeer succesvol bij Nieuw Lekkerland en Alblasserdam als trainer.

Bij Kozakken Boys gaat Cees Spaan verder aan deel drie van zijn voetballeven. Als hoofdopleiding zal hij een coördinerende taak krijgen in het opleidingsplan van Kozakken Boys. Ook de door Cor van Randwijk opgezette Voetbalacademie zal net als het scoutingapparaat verder worden uitgebreid en onder verantwoordelijkheid van Cees gaan vallen.

Naast Michel Langerak, verantwoordelijk trainer/coach van de A Selectie, heeft Kozakken Boys opnieuw een zeer ervaren man binnen gehaald om de club verder te laten groeien op voetbaltechnisch gebied.

We heten Cees van harte welkom op sportpark De Zwaaier en wensen hem veel succes toe bij Kozakken Boys. (KB)
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.