maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Werkendam.net in samenwerking met De Binnenvaartkrant

8 maart 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De Binnenvaartkrant is hét tweewekelijks - veel gelezen - medium voor onder meer binnenvaart en visserij. Twintig procent van de beroepsbevolking In Werkendam werkt in de binnenvaart. Nieuws en actuele informatie is voor die sector dan ook belangrijk.
Daar ligt dan ook precies het raakvlak met Werkendam.net, het virtuele marktplein van vraag en aanbod, als het gaat om actuele informatie voor Werkendam en de (binnenvaart) regio.

Werkendam.net heeft daarom een speciale binnenvaartpagina juist vanwege die nauwe banden met de binnenvaart. Ook in het Bedrijvenregister worden binnenvaart (gerelateerde) bedrijven vermeld. Geen (binnenvaart) service gaat ons te ver...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.