zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Dussoos heeft geld nodig

1 maart 2011 (door WerkendamNet)

DUSSEN - In een brief richt het bestuur van Dussoos zich aan de ouders. Geld is een knelpunt en de openingstijden waren dat ook, maar die zijn aangepast. De brief luidt als volgt:

"Zoals jullie wel weten proberen wij altijd zo goed mogelijk een avondje uit te organiseren voor de kinderen van 10- 15 jaar. Helaas is gebleken dat er geregeld een aantal kinderen halverwege de avond de Dussoos verlaat. Wij willen jullie erop wijzen dat wij op geen enkele manier aansprakelijk zijn voor deze kinderen, die de Dussoos op deze wijze verlaten.

Het is zelfs zo dat wij hierdoor genoodzaakt zijn om weer een entree van € 1,= te gaan heffen. Dit gebeurt dan door een consumptiekaart van € 5,= te kopen waarop 1x afgestempeld wordt als entree en 4x voor wat eten en drinken.

Stichting Dussoos draait volledig op de verkoop van snoep en limonade e.d.. In tegenstelling tot wat de mensen denken krijgen wij geen enkele subsidie van de gemeente; Dussoos draait geheel op basis van vrijwilligers. Doordat de jeugd hun geld elders gaat besteden komt er niet genoeg meer binnen om Dussoos in de toekomst financieel gezond te houden.

Volgens ons is dat niet wat de ouders willen en wij ook niet!

Ook zijn er berichten binnen gekomen dat de openingstijden niet passend zijn voor de leeftijd van 10- 15 jaar. Daar hebben wij begrip voor en daarom wordt de openingstijden voortaan van 19.00 – 22.00 uur.

Wij hopen dat er begrip is voor deze situatie,

Met vriendelijke groet, Bestuur Dussoos."

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.