vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Woudrichemse VVD-wethouder Röell nieuwe burgemeester Baarn

17 februari 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  VVD-voorzitter Edwin van Staden heeft aan de leden van de VVD Woudrichem bekend gemaakt dat hun actieve lid, wethouder Mark Röell (foto), in de gemeenteraadsvergadering van Baarn is voorgedragen als nieuwe burgemeester van die gemeente.

“Bestuur, fractie en de leden van de Woudrichemse VVD zijn enthousiast dat hun collegalid voor deze belangrijke positie is voorgedragen”, aldus Van Staden. “Mark Röell is een krachtig bestuurder en heeft zowel in het Woudrichemse college van B&W, de gemeenteraad als bij haar inwoners respect opgebouwd als een gedreven, menselijke en betrouwbare bestuurder en heeft in onze gemeente met name het sociale gezicht van de VVD uitdrukkelijk op de kaart gezet. Wij vinden het heel erg jammer dat Mark zijn functie als wethouder in onze gemeente zal moeten neerleggen, maar wensen hem ontzettend veel succes en plezier in zijn nieuwe functie. Baarn heeft een uitstekende keuze gemaakt!”

De planning is dat de nieuwe burgemeester van Baarn eind april 2011 wordt geïnstalleerd. Van Staden zal in overleg treden met het college van B&W en coalitiegenoten CDA en Gemeentebelangen ten aanzien van de vrijkomende rol van de wethouder, waarvoor hij een goede opvolger beschikbaar heeft. (Foto VVD Woudrichem)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.