vrijdag 29 maart 2024

NOAD’32 1 wint tegen Sleeuwijk 1

14 februari 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - NOAD’32 1 speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen Sleeuwijk 1. De wedstrijd werd winnend afgesloten met 3-1 en daarmee passerde NOAD’32, Sleeuwijk op de ranglijst en is het rode lantaarndrager af en ook GJS wordt op doelsaldo voorbijgestreefd.

De doelpunten werden gescoord door Mike de Vaan  (1-0), John van Bergijk (2-0) en wederom John van Bergijk (3-0). Vlak na rust scoorde Ruitenberg nog tegen, maar verder dan dit wapenfeit kwam Sleeuwijk niet. Na rust ging Sleeuwijk op zoek naar de aansluitingstreffer, maar het was NOAD’32 dat de beste kansen kreeg. Na een rode kaart voor De Haas was het helemaal gedaan en was het NOAD’32 dat verzuimde het slot op de deur te gooien. (Noad'32)