zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Dikke pluim voor Aalburg.net

8 februari 2011 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG / REGIO - De nieuwe toeristische visie voor Werkendam, Woudrichem en Aalburg is lovend over Aalburg.net. Op pagina 26 van de visie Ongezien, Ongewoon, Ongekend! staat het volgende: "Opvallend goed is het particuliere initiatief Aalburg.net. Op deze site is veel informatie terug te vinden over Aalburg op het gebied van wonen, werken en recreëren. Niet alleen wordt feitelijke informatie gegeven, maar ook meer 'subjectieve' informatie, die iets zegt over de aard van de bevolking en gemeente."

Aalburg, Werkendam en Woudrichem werken in het Land van Heusden en Altena op veel terreinen samen. Ook binnen de sector recreatie en toerisme gebeurt dat steeds meer en meer. Die samenwerking was nog niet eerder vastgelegd in een gemeenschappelijke visie en een concreet plan van aanpak. Dat is nu dus wel gebeurd. De visie en het actieprogramma zijn het resultaat van samenwerkende ondernemers, natuur- en cultuurorganisaties, VVV, ambtenaren en andere belanghebbenden.

De redactie is blij met de zinsnede op pagina 26 en werkt met nog meer inzet en plezier aan een brede, informatieve webstek waar veel te vinden is over Aalburg. Naast wonen, werken en recreëren, ook politiek, gezondheid, vervoer, geloofsbeleving, evenementen en meer. Op dezelfde basis werken ook www.Werkendam.net en www.Woudrichem.net. Zo omspannen drie sites de hele regio: lees Het Land van Heusden en Altena. Aalburg.net is al drie jaar succesvol. Daarop voortbordurend volgde in oktober 2010 Werkendam.net. Woudrichem.net is de jongste telg en ging per januari 2011 online.

Lees meer over:

Werkendam toeristische visie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.