woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Wethouder Luteijn geeft klussendienst extra handen

4 februari 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Op 31 januari kreeg klussendienst De Vijf Kernen een dagje extra hulp van de Werkendamse wethouder J. Luteijn. Deze  snoeide samen met vrijwilliger Gerrit den Hollander een appelboom bij een echtpaar in Sleeuwijk.

De klussendienst in Werkendam bestaat sinds 2008 en bestaat momenteel uit elf vrijwilligers. De vrijwilligers van De Vijf Kernen verrichten klusjes en kleine reparaties voor mensen die zelf hiertoe niet meer in staat zijn. Bij de klussen kan worden gedacht aan het ophangen van een lamp of schilderij, het verwisselen van een lamp, een kleine lekkage, incidenteel tuinwerk. Kortom, echt kleine klusjes waar geen vaklieden voor nodig zijn.

Heeft u behoefte heeft aan een dergelijk klusje en bent u woonachtig is in de gemeente Werkendam? Dan kunt u tegen een beperkt bedrag gebruik maken van de klussendienst. Voor meer informatie over de klussendienst kunt u contact opnemen met de coördinator van de klussendienst, Frans van Dortmont. Hij is bereikbaar via Trema Welzijn, (0183) 408 444, of Frans.van.dortmont@trema.org

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.