vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Scheidsrechterscursussen van start

20 januari 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Eigenlijk zou de scheidsrechterscursus al voor de winterstop plaatsvinden. De weers- en veldomstandigheden gooide toen echter roet in het eten. Na overleg tussen Ewout Secrève namens v.v.Woudrichem, de KNVB en cursusleider Ben Wirken is besloten de cursus alsnog te laten plaatsvinden en wel op vrijdag 4 en  vrijdag 11 februari 2011. Vijftien junioren krijgen de kans het pupillenscheidsrechtersdiploma binnen te halen.

Tijdens de twee avonden zullen de deelnemers zowel in theorie als in de praktijk getest worden, voor het vak van scheidsrechter. Dat betekent dat er tijdens deze avonden pupillenwedstrijden gespeeld zullen worden. De cursus zal plaatsvinden onder leiding van Ben Wirken, die jarenlang op het hoogste amateurniveau heeft gefloten en nog altijd fluit in zowel de 1e als 2e klasse, uit Sleeuwijk.

Mocht één van geplande avonden niet doorgaan vanwege slechte weers- en/of veldomstandigheden, zal deze in een later stadium alsnog worden ingelast. Vrijdag 18 februari is hiervoor één van de alternatieven. (VV Woudrichem)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.