dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Politie en SMS alert

18 januari 2011 (door WerkendamNet)

SMS-Alert logoWERKENDAM - De gemeente Werkendam doet op haar site uitvoerig uit de doeken hoe een SMS-Alert in zijn werk gaat.  

Met SMS-Alert informeert de politie bewoners over actuele veiligheidzaken in de wijk, bijvoorbeeld een woninginbreker die in de buurt is gesignaleerd. Door burgers erbij te betrekken merkt de politie dat dit leidt tot bijvoorbeeld een snelle aanhouding van een inbreker.

De website roept burgers op een bijdrage leveren aan die veiligere woonomgeving door zich aan te melden voor SMS-Alert. Ruim 100.000 mensen deden dat eerder. Hoe meer hoe beter. Veel aanmeldingen maken SMS-Alert succesvol.

SMS-Alert is actief in heel Midden & West Brabant. Alle aangesloten gemeenten steunen het van harte, omdat het de veiligheid in de wijk en de betrokkenheid van bewoners met het politiewerk vergroot.

Ook Werkendam.net besteed - al sinds de lancering van haar site - uitvoerig aandacht aan het hoe en wat omtrent SMS-Alert, maar ook aan Amber Alert, de AED locaties, wat te doen als de sirene gaat,  et cetera.

Bij calamiteiten (liefst eerder) kunt u ook dus ook op Werkendam.net veel informatie vinden. KLIK HIER...

De Calamiteitenpagina op Werkendam.net is ook te vinden via de link Radio en TV op de Home.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.