Alles over Altena

E2 wint nuttige oefenwedstrijd voor nieuwe competitie

18 januari 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Na heel veel winterplezier, zoals sleetje rijden en schaatsen werd afgelopen zaterdag weer een voetbalwedstrijd gespeeld. Het veld lag er, ondanks de vele regenbuien, piekfijn bij en beide teams leken er veel zin in te hebben.

Na de aftrap van Woudrichem was het wel erg snel raak. Een verdediger van Kozakken boys veroorzaakte een corner. Mats Weber zette voor en Aron maakte er met een droge schuiver 1-0 van. De Werkendammers kwamen niet echt op de helft van de tegenstander en bij een volgende corner werkte een verdediger de bal in eigen doel.
Ondanks grote druk van Woudrichem E2 en vele kansen wilde het maar niet lukken nog meer doelpunten te maken. Mats schoot bij een mooie aanval op de paal en Redmer knalde van afstand in het zijnet. In de tweede helft kwam het weer tot een corner en die werd in één keer  ingeschoten.

Velddoelpunten wilden echter niet lukken. De verdedigers Tim en Ruben van E2 hielden samen met Keeper Tristan het achter gewoon potdicht. Bij een van de schaarse aanvallen van Kozakken Boys werd een overtreding begaan. De toegekende vrije schop werd snoeihard in de bovenhoek geschoten. De nul werd zo weggewerkt en er waren nog maar twee doelpunten nodig voor een gelijkspel. De Werkendammers waren echter niet sterk genoeg om een vuist te maken. Aron scoorde zijn tweede doelpunt van de wedstrijd en Redmer zorgde er met een droge knal voor dat Woudrichem niet meer in te halen viel. Een ruime 5 - 1 overwinning bleek een goede oefening voor de nieuwe competitie. (VV Woudrichem)