donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Foranto Meiden B kampioen!

10 januari 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - "Zaterdag 8 januari moesten wij een wedstrijd tegen Atak (VC Atak'55, Waspik - red.) spelen. We waren best wel zenuwachtig want we moesten met 4-0 winnen omdat we dan kampioen zouden zijn. De 1e set ging best wel makkelijk en die wonnen we met 25-7. De 2e set ging iets minder goed, daar hebben we ook even achter gestaan maar we zijn goed terug gekomen en hebben gewonnen met 25-15. toen we moesten beginnen met de 3e set waren we even afgeleid door de wedstrijd naast ons, het was daar heel spannend. Toen hun set was afgelopen ging het weer beter en die set wonnen we met 25-11. Toen we aan de 4e set begonnen werd het wel weer spannend want als we deze set zouden winnen waren we kampioen. De set ging goed en toen we 22 punten hadden vonden we het wel heel spannend worden. Alle mensen op de tribune stonden hard te juichen.
Uiteindelijk hebben we die set gewonnen met 25-11. toen we hard stonden te juichen in het veld kwamen Annie en Yvonne aan met champagne en de mensen van het bestuur kwamen met rozen, dat was een leuke verrassing. We zijn helemaal uit ons dak gegaan in de kleedkamer, daar zijn met onze kleren onder de douche gegaan en hebben we nog een fles champagne opengemaakt.
Helaas kon Marjon niet mee onder de douche  want haar arm is gebroken en zit in het gips. Later heeft ze wel meegedoucht. Na de wedstrijd hebben we lekker friet gegeten met z’n allen. En dat was heel gezellig."

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.