donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Herinrichting Beatrixhaven van start

3 januari 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - In het kader van de herontwikkeling Beatrixhaven te Werkendam moet het aantal ligplaatsen in de Beatrixhaven worden geoptimaliseerd. Hiertoe moeten vooraf een aantal werkzaamheden worden verricht, waaronder het verplaatsen van de autosteiger en het verwijderen van drie voetgangerssteigers en taludbekleding aan de Biesboschhaven Noord.
Onlangs is het havenkantoor verplaatst van de Biesboschaven Noord naar de oostzijde van de Beatrixhaven.
Vanaf woensdag 5 januari 2011 wordt gestart met het verwijderen van de autosteiger en meerpalen aan de oostelijke havendam van de Beatrixhaven.

In de week van 7 tot en met 11 februari 2011 wordt de steiger terug geplaatst op de nieuwe locatie aan de westelijke havendam aan de zijde van De Nieuwe Merwede. In de tussenliggende periode worden meerpalen aangepast en het geheel geconserveerd.

Voor het op- en afzetten van personenauto’s van schippers wordt een alternatieve locatie aangewezen in de Beatrixhaven. Gebruikers dienen hiervoor contact op te nemen met de havenmeester, telefoon 06-53183120.
 
Op maandag 10 januari 2011 wordt gestart met het verwijderen van de voetgangerssteigers en taludbekleding aan de Biesboschhaven Noord. Een bestaand voetgangerssteiger wordt terug geplaatst op de oude locatie van de autosteiger in de Beatrixhaven. Alle werkzaamheden aan steigers en meerpalen worden in de week van 14 tot en met 18 februari 2011 afgerond. (Werkendam)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.