donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Nieuwjaarsduik - geen smoesjes, gewoon duiken

27 december 2010 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  De vierde editie van de Nieuwjaarsduik in Woudrichem komt er aan! Dit jaar wordt de nieuwjaarsduik op het strand van Woudrichem nog groter en gezelliger als voorgaande edities. Onder het motto “geen smoesjes, gewoon duiken” verwacht de organisatie dit jaar meer dan 100 deelnemers die het iet-wat frisse water van de Merwede in zullen duiken.
De nieuwjaarsduik is ook dit jaar weer officieel erkend en gecertificeerd door UNOX, wat betekent dat de nieuwjaarsduik in Woudrichem voldoet aan alle eisen voor een goede en veilige nieuwjaarsduik.

 
Après Ski
Op het feestterrein nabij de Historische haven in Woudrichem wordt een grote feesttent opgebouwd en kunnen de toeschouwers genieten van de echte APRES SKI sfeer. Wethouder Mark Röell zal het startschot voor de nieuwjaarsduik geven. Het programma begint om 14.00u.
 
Programma Nieuwjaarsduik Zaterdag 1 januari 2011
 
14.00u: Feesttent open
 
14.00u: Inschrijven Deelnemers
 
14.30u: Après Ski muziek door DJ
 
15.00u: Jeugdduik 10 - 14 jaar ( onder toezicht en met goedkeuring ouders en/of volwassen begeleider )
 
15.15u: Officiële Nieuwjaarsduik 2010 - 2011
 
15.30u: Après Ski party met muziek DJ
 
De deelnemers aan de Nieuwjaarsduik in Woudrichem moeten zich om 14.00u melden bij de organisatietent om in te schrijven. Deelnemers ontvangen dit jaar de onmisbare oranje UNOX Muts, een vaantje ter herinnering en een leuke verrassing. Ook krijgen de deelnemers een bord heerlijke Erwtensoep of warme Chocomel.
 
Inschrijven kan al vanaf 10 jaar.
 
Veiligheid:
De nieuwjaarsduik wordt dit jaar weer begeleid door de duikers van de Fantasea Divers en de EHBO afdeling Woudrichem.
 
Vrijwilligers:
De organisatie is nog op zoek naar mensen die willen helpen bij de opbouw van het feestterrein op Nieuwjaarsdag. Wil jij/u ons een handje helpen meld je dan nu aan op: info@regiowoudrichem.nl
 
Er worden nog vrijwlligers gevraagd voor het opbouwen van de feesttent, het koffie - chocomel en erwtensoep schenken en na het evenement mee helpen afbouwen.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.