zaterdag 3 december 2022

Alles over Altena

Van Helden en Sheikkariem: Aalburgs nominaties beste politicus jaar 2010

27 december 2010 (door AalburgNet)

REGIO / AALBURG - Regioradio A-FM (107.8) kiest binnenkort de (regio) politicus van het jaar en de vrouw van het jaar. Op 3 januari worden de winnaars in de uitzending tussen 21.00-22.00 uur bekendgemaakt. Het gaat dan niet alleen om 'de beste', ook 'de slechtse' wordt gekozen.

Genomineerd in de eerste categorie:
Jan Dokman (SDC Werkendam), Gerben van Helden (CU Aalburg), Corine Verweij (PvdA Werkendam), Shah Sheikkariem (Ideaalburg) en Bas de Peuter (Gemeentebelangen Woudrichem).

Kandidaten voor de slechtste politicus van het jaar zijn Lodewijk Timmermans (Aalburgse Alliantie) en Sylvana de Backer (VVD Aalburg).

Omdat er weinig vrouwen in de politiek actief zijn organieert het populaire radiostation ook een verkiezing voor de powervrouw van het jaar.

Genomineerd hiervoor zijn: 
Lijn van der Wiel (dirigent Nederpopkoor A27), Corinne Adema (directeur De Vleet Woudrichem), Lies Schreuders (columnist Altena Nieuws), Apolonia Gort (musicalzangeres), Paula Jorritsma (Streekarchief, hoofd externe betrekkingen), Esther Wijnberg (directeur Bibliotheek Altena), Hannie Visser-Kieboom (Vrouwennetwerk Altena). 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.